Faciliteiten

Logeerkamer

Hospice Mariaweide beschikt voor haar bezoekers over een logeerkamer. Als deze vrij is kan daar tegen een vergoeding van € 10,00 per nacht (inclusief ontbijt) gebruik van worden gemaakt.Wil iemand van uw naasten bij u waken, dan kan op uw kamer een opklapbed geplaatst worden. Hiervoor vragen wij een vergoeding van €5,- per nacht (inclusief ontbijt).  Bezoekers kunnen gebruik maken van een broodmaaltijd en/of een warme maaltijd. De kosten hiervoor bedragen €5,-respectievelijk €7,50. Koffie en thee zijn op de kamer van de gast of in de huiskamer gratis verkrijgbaar.

Schoonmaak en Linnen

Uw kamer wordt schoongemaakt door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. Bloemen op uw kamer zijn toegestaan, wel vragen wij of u of uw naasten hier zelf zorg voor willen dragen. Het linnengoed wordt door het hospice verstrekt en gewassen door onze vrijwilligers.

Persoonlijke was

We gaan ervan uit dat het persoonlijke wasgoed door uw familie wordt verzorgd.

Huisdieren

In overleg met onze medewerkers kunt u afspraken maken over het bezoek van kleine huisdieren.

Speciale diensten

Wilt u gebruik maken van speciale diensten, zoals kapper, manicure, pedicure of schoonheidsspecialist(e)? Ook dan kunt u hiervoor in overleg met een verpleegkundige een afspraak (laten) maken. De kosten zijn voor eigen rekening.

Post ontvangen

Als u uw post in het hospice wilt ontvangen, kunt u hier ons adres opgeven